Podiumangst als tool

‘Podiumangst als tool’  

Training voor musici, hoe om te gaan met podiumangst

Je benen bibberen, je stem trilt, je strijkstok hapert, je adem zit te hoog. Allerlei negatieve gedachtes en doemscenario’s vliegen door je hoofd.
Wat als ik eruit vlieg, wat als ik die noot niet haal, wat als ik de tekst niet meer weet. Wat zullen ze dan niet van me denken? Wat voel ik me dan kwetsbaar en naakt. Ik schaam me kapot, ik kan het niet, ik heb het verprutst. Ze vragen me nooit meer, ik word ontslagen, ik krijg geen concerten meer en het is al zo moeilijk in deze tijd.

Hoe doorbreek je deze vicieuze negatieve spiraal? Hoe kun je je spanning en angsten inzetten om juist intenser te musiceren en het optimale uit jezelf te halen?

Als eerder beloofd biedt Opmaat-Coach nu in samenwerking  met psychologe en altvioliste Hilka Jelsma de training  ‘Podiumangst als tool’.
Op drie zaterdag ochtenden gaan we aan de slag om jou over de drempel te helpen naar een manier, waarbij je je angsten inzet i.p.v. wegduwt. Je podiumangst wordt gereedschap om intenser te musiceren’

Resultaat?

Je hebt geleerd te dealen met je angst, je hebt tools om onder stress je muziek beter te kunnen overbrengen en je muzikale prestaties te verbeteren.

Voor wie?

Deze training is bestemd voor musici/zangers. Er is plek voor acht deelnemers, dus wees er snel bij. 

Wanneer?

Drie zaterdagochtenden van 10.00-13.00 uur: 22 november, 6 december 2014 en 17 januari 2015.

Investering?

Als je je voor 7 november aanmeldt, betaal je  i.p.v. €300,-  slechts € 185,- inclusief B.T.W.  koffie/thee.

Investeren in je persoonlijke ontwikkeling als musicus is de slimste investering die je kunt bedenken.

Waar? 

In de studio van de Opmaat-Coach, Kolkrijst 19, Hoogland ( Amersfoort ) Parkeren voor de deur, buslijn 2 vanaf Amersfoort Centraal op 3 min. loopafstand.

Meld je hier aan