“Zonder muziek zou het leven een vergissing zijn”

Dankbaar!

Sinds de vakantie en de zomer echt op hun eind lopen, heb ik al wel een paar heel erg mooie voorstellingen gezien. ‘La Bohème’ van Puccini in een kleinschalige uitvoering en een performance van Shaffy 85 ‘Niet zonder ons.’ En wat ik zo mooi vond, was de blijheid die me overviel over het feit dat er muziek en theater is! Dat het bestaat en dat het zoveel brengt! Ik was ontroerd, ik kreeg energie, ik raakte geïnspireerd, ik voelde dat ik leefde. En ik was daar zo dankbaar voor!

Dat is de kracht van muziek, gebracht door goede musici!

Wat een voorrecht! Echt, sta er maar eens bij stil wanneer het wat minder gaat met je muzikale carrière of wanneer je er zorgen over hebt.

“Zonder muziek zou het leven een vergissing zijn”

Overigens kun je als musicus ook in de leer wat betreft het in de markt zetten van je muziek. En dat is echt niet zo heel erg moeilijk!

Het schiet alweer op! Over minder dan een week loopt de vroegboekkorting af voor de training ‘Beter leven van je muziek. En dit is de laatste keer dat ik de training in die vorm ga geven.

De waarde van de training bedraagt 297,-

  • Jouw investering is slechts €99,-
  • Dit aanbod is eenmalig!
  • Het geldt tot a.s. vrijdag 15 september.
  • Nog maar 5 plaatsen!

 

Lees wat de training te bieden heeft!

En…. speciaal voor de deelnemers: je kunt je alleen die dag inschrijven voor een pilot van mijn online training voor musici, die in de pijplijn zit. Omdat het een pilot betreft hou ik de investering super laag voor je en beperkt voor een selecte groep.

Wil je me helpen om deze training tot een succes te maken?

 

Vul dan deze enquête in

Zo kan ik nog beter afstemmen op jouw behoefte als musicus. Hartelijk dank!

Ik zie je graag, want ik wens je alle succes van de wereld met jouw muziek!

Muzikale groet, Marjolein.