7 redenen om te kiezen voor de online basistraining ‘Vanzelfsprekend presenteren’

Keuze online basistraining ‘Vanzelfsprekend presenteren’

Toen ik ging nadenken over redenen waarom je nou juist de online basistraining  ‘Vanzelfsprekend presenteren’ bij me zou willen volgen, kwam ik er al snel achter, dat een keuze daarvoor natuurlijk heel persoonlijk is.

Of je gaat voor echt ‘face to face’ contact of je bent al meer digitaal ingesteld en gewend om veel met en op je p.c. te werken. Of je zit er ergens tussen in.

Lees eens mijn overwegingen waarom je juist veel zou kunnen hebben aan deze online training.

Overigens heb ik al wat ervaring met skype sessies en het gemak daarvan voor verder weg wonende cliënten. Dat is in een online training natuurlijk ook een groot voordeel. Er is geen ‘afstand probleem’.

Ik kan je ook vertellen, dat ik door het ontwikkelen van deze online training nog veel dieper ben gaan nadenken over de inhoud en structuur van mijn verhaal en over de opbouw van de lessen. Juist omdat je zo helder mogelijk moet zijn in een online training, waar geen direct vraag en antwoord/uitleg mogelijk is, kwam ik nog meer tot de essentie van wat en hoe de stem je kan helpen met presentie in je performance, en welke oefeningen daarin vooral van belang zijn.

Ook ben ik dieper gaan nadenken over een oefenschema en een soort  kapstok waar je alles aan op kunt hangen.

Ik kwam er al langer achter dat oefenen een heikel punt is. Door mijn lessen in een online training te zetten, rolde er als vanzelf een oefenschema uit. Als je dit schema echt volgt, boek je gegarandeerd vooruitgang. ‘Makkelijker kunnen we het niet maken’. Blijft dat jij het bent die het moet uitvoeren uiteindelijk, en daar heb ik nooit grip op, ook niet in een ‘normaal’ traject.

De kapstok heb ik gevonden met de methode STEM en die verklap ik pas in de training.

Maar het meest handig voor jou als cliënt lijkt me toch, dat je alle input, alle info, alle oefeningen altijd en overal voor handen hebt. Je kunt wanneer en waar jij wilt alles terugkijken, terug lezen en je hebt daardoor veel meer profijt van al mijn kennis.
Mijn ervaring is dat in een ‘normaal’ traject soms alweer snel vergeten is, waar het ook alweer over ging. Of je hebt net die oefening niet helemaal goed gesnapt of genoteerd. Bovendien kun je met hulp van de voorbeelden in de lesfilmpjes precies de juiste klank en/of houding terughoren en zien als voorbeeld.

Wel vind ik een vraag en antwoord forum belangrijk en heb dat kunnen oplossen met een besloten facebook groep, waarin we met elkaar kunnen sparren over al je vragen.

Ook een ontmoeting in ‘real life’ en het daar kunnen geven van feedback vind ik erg waardevol, vandaar de Masterclass die volgt, wanneer er genoeg deelnemers zijn voor dit ‘event’.

Kort samengevat, waarom je juist deze online training zou willen:

 1. Je hebt de training en dus alle input en alle oefeningen, kennis en tools voor altijd in je bezit.
 2. Er is geen afstand te overbruggen om een les te ontvangen, behalve de eenmalige Masterclass
 3. Je hebt een heel duidelijke opbouw in de lessen met de methode STEM en een oefenschema.
 4. Je kunt het altijd en waar dan ook weer opnieuw bekijken. Zelfs na een jaar kun je ‘op herhaling’.
 5. Je hebt altijd de goede voorbeelden tot je beschikking.
 6. Voor vragen kun je terecht in de facebook groep.
 7. Je hebt veel meer rendement van een veel goedkopere training.

 

Kijk hier voor meer info over ‘Vanzelfsprekend presenteren’

Ik ben heel benieuwd wat je er van vindt en hoor je graag in een reactie onder dit blog.

Ben jij dit keer de gelukkige die mijn boek Stembalans wint?

Hartelijke groet, Marjolein

Michael Freud - 30 mei, 2016

In 1980 heb je mij zangles gegeven op een kamer op de nasaukade
lang geleden
Leuk om je voorbij te zien komen

  Marjolein Koetsier - 7 juni, 2016

  He Michael, dat is grappig en lang geleden! I.d.d. op een kamer aan de Nassaukade.
  Doe je nog iets met je stem? Hartelijke groet.

marjolein-koetsier.nl Wat de meeste presentatie trainingen je niet leren. - marjolein-koetsier.nl - 12 oktober, 2016

[…] bestel de online training ‘Vanzelfsprekend presenteren’, nu als super voordelig […]

Comments are closed